April 2021: Onze pilot is beëindigd en succesvol afgerond. We zijn met de ervaringen en resultaten van het afgelopen jaar aan de slag om een stevig gefundeerde doorstart te kunnen maken. Daarom kun je op dit moment geen gebruik maken van onze diensten.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij verwachten snel weer te kunnen gaan rijden!

STROOM is een initiatief waarmee we uiteindelijk alle leerlingen van het basisonderwijs in de regio Tilburg willen bereiken. Door het ondersteunen van basisscholen bij het regelen van vervoer naar buitenschoolse, leerrijke plekken doen we een extra stap in het proces van levensecht leren en talentontwikkeling van alle kinderen.

We bieden jou als docent een vervoersoplossing, zodat je met je klas ook onder schooltijd, gemakkelijk buiten de school je les kan voortzetten. Of je nu het Natuurmuseum bezoekt, de Klasseboeren of dat je de natuur in gaat onder begeleiding van de Natuurpedagoog. De keuze is aan jou.

Met STROOM willen we leerrijke plekken binnen verschillende thema’s bereikbaar maken. Te denken valt aan techniek, kunst, muziek, wetenschap en sport.

Geselecteerde scholen

Deze fase in de pilot van praktisch onderzoek doen we met geselecteerde scholen uit Tilburg Noord, Zuid (Groenewoud) en West. Mocht je als school niet in die regio vallen en toch interesse hebben om mee te doen met STROOM, dan horen wij dat heel graag!

De kans bestaat dat we je pas in een volgende fase van het project kunnen opnemen, of in ieder geval op een moment dat wij dat aankunnen. We horen hoe dan ook, heel graag van je en zullen proberen de aanvragen zo goed mogelijk te faciliteren. Dus laat vooral een bericht achter! Bel, mail of gebruik het contactformulier en je hoort van ons!

Thema natuur in de pilot

Voor deze pilot hebben we als voorbeeld gekozen voor het thema natuur. Hier vind je enkele suggesties van aanbieders in de regio.

Heb jij een plan, of een programma voor de komende maanden waar je vervoer voor nodig hebt? Bel of mail STROOM en we gaan voor je aan de slag!

Wat moet jij doen?

1. Kies een thema gerelateerd aanbod voor jouw klas

2. Boek de activiteit

3. Mail STROOM en geef de datum, de bestemmingslocatie, tijd (begin en eind) en het aantal personen door

4. Wij gaan voor je aan de slag

5. STROOM rijdt voor op de genoemde afspraak en brengt jullie na afloop weer terug naar school

Feedback

Omdat ons onderzoek dit jaar levensecht van start is gegaan, vragen we in ruil voor het gratis vervoer dat we bieden om jouw feedback. Om te zorgen dat deze service straks voor iedereen beschikbaar is hebben we natuurlijk resultaten van de ervaringen nodig. Hiervoor nemen we contact met je op.

De huisregels van STROOM overzichtelijk op een rij (klik op onderstaande button)